Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Ορίστε κοίτα ξεφτίλα και ενθουσιασμό Όλγα!!


Το έσκασε ο Χριστόδουλος Ξηρός και άρχισαν να δουλεύουν οι μονταζιέρες. Στο χθεσινό δελτίο του Μega, ο πιό αυθεντικός μηχανισμός ύπνωσης της κοινής γνώμης πήρε μπρος με "χαρά και ενθουσιασμό" ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις και να πλάσσει συνειδήσεις.
Δεν πρέπει να φοβάσαι που δεν έχεις να πληρώσεις το χαράτσι, που θα σου πάρουν το σπίτι, που τα παιδιά σου φεύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα κομμάτι ψωμί. Δεν πρέπει να φοβάσαι που δίπλα σου κάποιος αυτοκτονεί.
Ένα πράγμα πρέπει να σε απασχολεί φώναξαν οι Megaλοι αυλοκόλακες! Η απόδραση του Χριστόδουλου...του Ξηρού.


Και για να μας γαργαλήσουν λίγο τα αντανακλαστικά, ο Γιάννης και η Όλγα πρόβαλλαν βίντεο-κλιπ τραγουδιού στο οποίο  παρουσίαζαν  τον Ξηρό να έχει πάει στη γενέτειρά του και να βρίσκεται στο τοπικό πανηγύρι ενώ είχε πάρει άδεια από την φυλακή
"Ορίστε, κοίτα χαρά και ενθουσιασμό" σχολίασε η Όλγα. "Αυτό που βλέπουμε τώρα Γιάννη είναι το μπαγλαμαδάκι που παίζει μες στην τρελή χαρά ο Ξηρός γιατί του είχε δοθεί άδεια να πάει και στη γενέτειρά του και να μετάσχει στο τοπικό πανηγύρι. Κοίτα χαρά". 
Αντίστοιχα και το "super" που συνόδευε την εικόνα ακολουθούσε τον ίδιο.. δρόμο. "Χόρευε και έπινε σε πανηγύρι στην Ικαρία το καλοκαίρι ο Χριστόδουλος".
Το εν λόγω βίντεο με την Ελένη Λεγάκη όμως έχει γυριστεί προτού καν ο Ξηρός  συλληφθεί  για τη συμμετοχή του στη 17Ν δηλαδή πριν 10 χρόνια
Σίγουρα το Μεγάλο κανάλι δεν κάνει γκάφες όπως δημοσιεύουν τα περισσότερα ηλεκτρονικά μέσα σήμερα. Εντεταλμένα με απόλυτη γνώση του έργου τους, οι τηλεχαρτορίχτρες, η δημοσιογραφία της ξεφτίλας και των μεγάλων συμφερόντων υφαίνει συνειδήσεις.
δείτε το τραγελαφικό απόσπασμα απο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega εδω:  http://www.dailymotion.com