Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Συνεχίζουν την απεργία οι διοικητικοί του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Συνεχής ενημέρωση για την απεργία των διοικητικών





Νέα απεργία και στο ΕΚΠΑ
Σε νέα 48ωρη απεργία, την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη, αποφάσισαν να προχωρήσουν και οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΕΚΠΑ
14:00  - Νέα απεργία αποφάσισαν οι διοικητικοί του ΕΜΠ
Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ. Οι υπάλληλοι ανανέωσαν τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό αποφασίζοντας νέα 48ωρη απεργία. Σε εξέλιξη βρίσκεται και η συνέλευση των εργαζομένων του ΕΚΠΑ. 
Αυτή την ώρα διεξάγεται η γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  για να αποφασίσουν αν θα συνεχιστεί ή όχι η απεργία τους.
Πριν 3 μέρες σε ανακοίνωσή της η απεργιακή επιτροπή των διοικητικών Υπαλλήλων του ΕΚΠΑ και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Διοικητικών Ζ. Τριγάζης, Μ. Παπαστεφανάκης και Κ. Μπάσιος διαψευσαν κατηγορηματικά τις δηλώσεις του κ. Σακκάτου ότι το 40-50% των διοικητικών υπαλλήλων έχει προσέλθει στους χώρους εργασίας του. Πρόκειται περί μίας προφανέστατα ψευδούς είδησης που στόχο έχει να σπάσει το απεργιακό μέτωπο των εργαζομένων και να δημιουργήσει σύγχυση στους απεργούς, τους φοιτητές, και τους διδάσκοντες.διαβάστε όλη την ανακοίνωση εδώ..
Χθές δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής έκανε λόγο  πως με υπουργική απόφαση ο Πελεγρίνης παραπέμπεται σήμερα σε πειθαρχικό συμβούλιο με την αιτιολογία της μη άσκησης των καθηκόντων του και έως την εκδίκαση της υπόθεσης τίθεται σε αργία. διαβάστε εδώ αναλυτικά..