Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Διαδηλώσεις σε όλες τις πόλεις - Παρέταξαν ΜΑΤ και στρατό

Στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και σε πολλές πόλεις γίνανε διαδηλώσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής. Σε Ηράκλειο, Πάτρα, Τρίπολη οι διαδηλώσεις αντιμετωπίστηκαν με τα ΜΑΤ.  Το ίδιο και στη Θεσσαλονίκη, όπου παρέταξαν και στρατιώτες κατά μήκος της διαδρομής.
Μια κίνηση που ήταν προειδοποίηση απέναντι σε ένα λαό που βράζει και τον φοβούνται. Τρέμουν στην ιδέα του να ξεσηκωθεί. Ξέρουν πολύ καλά τι τους γίνεται και θέλουν να εμπεδώσουν ένα κλίμα φόβου, να τρομοκρατήσουν αυτό το λαό που πλέον δεν έχει κυριολεκτικά να χάσει τίποτα.Παρά λοιπόν τους ...κοκκινομπερέδες, παρά τους ΜΑΤατζήδες οι διαδηλώσεις γίνανε. Άλλωστε το μήνυμα της ημέρας πέρα από τις σαχλαμάρες περί εθνικής ενότητας περιέχει και ένα άλλο μήνυμα. Αυτό του ξεσηκωμού του λαού, της οργανωμένης πάλης του, της αντίστασης και το διώξιμο των κάθε είδους καταπιεστών του.  Ο λαός μας γιορτάζει το ΟΧΙ "σαν κομμάτι του αγώνα για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών και όσων τις στηρίζουν". 

 
 









__________________________________________________


Αστυνομικός ψεκάζει με χημικά τους ..αστυνομικούς!!!

Το παρακάτω περιστατικό που απαθανατίστηκε σε βίντεο είναι χαρακτηριστικό δείγμα της βλακείας των αστυνομικών και επίσης δείγμα του πόσο επικίνδυνοι είναι εξ αιτίας της ασχετοσύνης τους. Ο αστυνομικός αυτός ευρισκόμενος πίσω από...  την διπλή ή και τριπλή σειρά των συναδέλφων του που επιχειρούν να εμποδίσουν τους διαδηλωτές στην Τρίπολη, κι απ΄ ότι φαίνεται τα καταφέρνουν με επιτυχία χωρίς χρήση βίας, έρχεται και αρχίζει να ψεκάζει με χημικά και τα ρίχνει πάνω στους συναδέλφους του αστυνομικούς.  Δείτε τη φάση που είναι για γέλια και αμέσως μετά την αντίδραση και τα μπινελίκια που φαίνεται ότι του ρίχνει ο αξιωματικός 


_______________________________________________________