Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ Σ.Φ. ΗΛ/ΜΗΧ στις 16/10

Μετά από μαζική γενική συνέλευση, ο σύλλογος πήρε αγωνιστική απόφαση. Καλούμε όλους τους φοιτητές να στηρίξουν την απόφαση του συλλόγου με την παρουσία τους στο σχεδιασμό που έχει αποφασιστεί.



ΑΠΟΦΑΣΗ Σ.Φ. ΗΛ/ΜΗΧ στις 16/10

Με την νέα χρονιά ερχόμαστε στο πανεπιστήμιο και παρατηρούμε μία παγιωμένη κατάσταση που ξεκινάει απ’ το ότι δε χωράμε στις αίθουσες μέχρι το ότι συμφοιτητές/τριες μας αποκλείονται απ’ τη δωρεάν σίτιση και στέγαση. Μιλάμε για παγιωμένη κατάσταση γιατί εδώ και αρκετό καιρό το το πανεπιστήμιο δεν παίρνει αρκετά λεφτά απ’ το κράτος. Η υποχρηματοδότηση λειτουργεί ως  μοχλός πίεσης για την περαιτέρω πρόσδεση του πανεπιστημίου με τις επιχειρήσεις και την αγορά εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι εταιρίες επεμβαίνουν ακόμα και στη διδακτική διαδικασία, κάνοντας την έρευνα ένα προϊόν κερδοφόρο μέσα στο πανεπιστήμιο και τη γνώση κατακερματισμένα skills, που θα αποκτούμε ως φοιτητές, για να μαθαίνουμε να επιτελούμε μια συγκεκριμένη δουλειά, στην αγορά εργασίας. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι όλες οι προωθούμενες εκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις, όπως ο νόμος Γαβρόγλου, έχουν ως κύριο σκοπό, τη συνολική αναδιάταξη του χάρτη της εκπαίδευσης και έτσι υλοποιείται η συνολική κατεύθυνση που υπάρχει για την παιδεία, που είναι η δημιουργία ενός πανεπιστημίου για λίγους και εκλεκτούς, όπου το κόστος σπουδών μετακυλίεται στους ίδιους τους φοιτητές (δίδακτρα, κάρτα σίτισης στη λέσχη, νοίκι στις εστίες), είτε θα υπάρχει έντονη η παρουσία του επιχειρηματικού παράγοντα (εργολαβία, εταιρίες και έρευνα). Παράλληλα, το πανεπιστήμιο λειτουργεί με κέρδη και ζημιές που σημαίνει ότι χρηματοδοτεί οτιδήποτε μπορεί να του φέρει εξωτερικές επενδύσεις και να το αναδείξει (χωρίς να είναι απαραίτητα χρήσιμο ) και θεωρεί “πολυτέλεια” οτιδήποτε άλλο.

Ποιες είναι οι “πολυτέλειες” αυτές;

Αυτή τη στιγμή στους ηλεκτρολόγους έχουν κοπεί αρκετά μαθήματα του 9ου εξαμήνου λόγω έλλειψης καθηγητών. Επίσης στο ΝΠΣ επιβεβαιώνεται ότι η σύμπτυξη των μαθημάτων, που έγινε λόγω της υποχρηματοδότησης - υποστελέχωσης σε διδακτικό προσωπικό, οδηγεί είτε σε μεγάλα ποσοστά αποτυχίας σε δύσκολα συμπτυγμένα μαθήματα (π.χ. 80% αποτυχία στο πεδίο1), είτε σε “εκπτώσεις” στα μαθήματα λόγω αυξημένης ύλης. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι δεν υπάρχουν καθηγητές με αποτέλεσμα να μην έχουμε ολοκληρωμένο γνωστικό επίπεδο , να αγκομαχούμε να αντεπεξέλθουμε στην ύλη των συγχωνευμένων μαθημάτων και να μην έχουμε την ελευθερία επιλογής βασικών μαθημάτων του τομέα ηλεκτρονικής. Παράλληλα, ανακοινώσεις από τη γραμματεία, ότι οι φοιτητές του 9ου εξαμήνου θα μπορούν να διαλέγουν μαθήματα του 7ου ως επιλογής, αποτελεί ένα πρόχειρο και προσωρινό «μπάλωμα» στο πρόβλημα, όπως το ίδιο έχει γίνει και στο μάθημα «Παράλληλα και Διανεμημένα Συστήματα» του 7ουεξαμήνου, όπου γίνονται διαλέξεις καθημερινά για να καλυφθεί η ύλη σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά κάπως άτυπα από το ίδιο το τμήμα. Παράλληλα, δε μας προκαλεί έκπληξη ότι κλείνουν το eThmmy, γιατί δεν υπάρχουν λεφτά για να συντηρηθούν οι servers του. Για αυτό θα μεταφερθούν όλα τα μαθήματα στο elearning. Από μεριάς μας, είναι σημαντικό να διεκδικήσουμε να υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στα μαθήματα σε όποια πλατφόρμα κι αν είναι, για να μπορεί ο κάθε φοιτητής, ακόμα και αυτός που δουλεύει και δεν προλαβαίνει να παρακολουθεί τις διαλέξεις, να έχει ελεύθερη πρόσβαση στις διαφάνειες και τις παραδόσεις των μαθημάτων.

Θεωρούν “πολυτέλεια” το να μένουμε δωρεάν στις εστίες (αν το έχουμε  ανάγκη) και να τρώμε δωρεάν στη λέσχη ενώ δεν τους εμποδίζει καθόλου να χρηματοδοτούν εργολαβίες που τα τσεπώνουν αφήνοντας κλειστή την πάνω λέσχη που δημιουργεί απίστευτες ουρές ούτε να προσπαθούν να βγάλουν τα “σπασμένα” βάζοντας αντίτιμο στους ν+2 και σε όσους δεν πληρούν τα οικονομικά κριτήρια. Καταγγέλλουμε την ανακοίνωση της πρυτανείας που παρουσιάζει μία ειδυλλιακή κατάσταση για τη λέσχη την ίδια ώρα που μέσω της κάρτας σίτισης θέλει να αποκλείσει πολλούς ανθρώπους από την δωρεάν σίτιση. Άλλωστε σε όποια άλλη λέσχη ξεκινούσε μια κατάσταση με κάρτες σίτισης, στο τέλος κανείς σχεδόν δε δικαιούταν δωρεάν φαγητό, αν δεν έχει να πληρώσει αντίτιμο (ΠΑΜΑΚ). Πόσα πιάτα στη λέσχη είναι άραγε τα 15.000 ευρώ που δόθηκαν σε μπουφέ συνεδρίου που παρακολουθούσε ο αντιπρύτανης; Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στις εστίες. Μετά από την ανακοίνωση του ποιος δικαιούται να μείνει στις εστίες, 171 φοιτητές έμειναν εκτός (121 πρωτοετείς και 50 μεγαλύτερων ετών), ενώ αυτοί που έγιναν δεκτοί, έπρεπε  να πληρώσουν για να μείνουν (νοίκι-χαράτσι). Εμείς θα στηρίξουμε τον αγώνα των εστιακών και πρέπει κάθε φοιτητής που μένει στις εστίες από το σύλλογό μας να πάει στη γενική συνέλευση του συλλόγου των εστιών όποτε αυτή γίνει. Ας αναρωτηθούμε λοιπόν: πόσα δωμάτια στις εστίες αντιστοιχούν στα 9.000.000 ευρώ που χάθηκαν στην αγορά ενός κτηρίου από το ΑΠΘ; Μη ξεχνάμε ότι ένας φοιτητής έχει να πληρώσει το φαΐ το νοίκι το ρεύμα κ.α..Δε θα επιτρέψουμε κανένας/­­μια συμφοιτητής/τρια μας να παρατήσει τις σπουδές του/της ή να αναγκαστεί να δουλέψει για να τα βγάλει πέρα, γιατί κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στη δημόσια και δωρεάν παιδεία χωρίς ταξικούς φραγμούς. Για αυτό και προβαίνουμε σε κατάληψη της σχολής των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, για να διεκδικήσουμε να μην κατακρεουργούνται οι σπουδές μας, να μπορούμε να έχουμε πολύπλευρη γνώση, να μπορούμε να σπουδάζουμε όλοι και όλες με τη σίτιση και τη στέγαση.

Άσυλο

Τον  τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για το πανεπιστημιακό άσυλο το οποίο για άλλη μια φορά αμφισβητείται, αυτή τη φορά, λόγω του πορίσματος Παρασκευόπουλου. Η γενικότερη ανάλυση του πορίσματος φαίνεται να εναρμονίζεται ξεκάθαρα με τις κατευθύνσεις της ΕΕ, της κυβέρνησης αλλά και γενικότερα του κεφαλαίου σύμφωνα με τα οποία το σύγχρονο πανεπιστήμιο θα είναι πολιτικά και δημιουργικά αποστειρωμένο και οι λειτουργίες του θα  ελέγχονται πλήρως από το κράτος και τις επιχειρήσεις. Πρώτο ζήτημα που ξεχωρίζει από την εισαγωγή του κειμένου είναι η σχετικοποίηση του πανεπιστημιακού ασύλου, το οποίο σύμφωνα με το πόρισμα, «δεν πρέπει ούτε να υποτιμάται, ούτε να υπερτιμάται». Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το πανεπιστημιακό άσυλο παύει πια να είναι ο θεσμός που ξέρουμε και οδεύει προς την κατάργησή του, όπως έχει φανεί σε διάφορες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια. Το δεύτερο ζήτημα που τίθεται στο πόρισμα είναι η εξίσωση διάφορων εγκληματικών πράξεων [πχ. Κακουργήματα, διακίνηση ναρκωτικών κλπ] με κινητοποιήσεις και καταλήψεις φοιτητών-τριών και αγωνιζόμενων ανθρώπων στον χώρο του πανεπιστημίου κάτι το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τα δεύτερα να ονομάζονται «βία». Έτσι γίνεται ξεκάθαρο πως το φοιτητικό κίνημα αντιμετωπίζεται ως ένα ακόμα πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί μέσα από ελέγχους ή και ακόμα μέσα από την παρέμβαση της αστυνομίας. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν τίθεται προς συζήτηση μέσα από το πόρισμα η αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων που χαρακτηρίζουν τα μεγάλα ιδρύματα όπως είναι το ναρκεμπόριο το οποίο συχνά μεταφέρεται εσκεμμένα και σε εστίες αντίστασης όπως το παν/μιο προκειμένου να μπορούν να μιλάνε ελεύθερα για «υποβάθμιση και για ανάγκη «μεταρρύθμισης» υποκρύπτοντας τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτές τις κινήσεις την ίδια στιγμή που στοχοποιούν και τους τοξικοεξαρτημένους ως την πηγή του παραπάνω προβλήματος.

Θέλουμε δουλειά με δικαιώματα!

Νοιώθουμε ανασφάλεια και αγωνία για το εργασιακό μας μέλλον αφού ξέρουμε ότι θα έχουμε να πληρώσουμε υπέρογκες εισφορές σε ταμεία χωρίς καμία ανταπόδοση ή στο ΤΕΕ που λειτουργεί εναντίον μας σε συνεργασία  με τους μεγάλους επιχειρηματίες του κλάδου. Ήδη οι αλλαγές στη σχολή μας κινούνται σε μια τέτοια κατεύθυνση: τα μαθήματα που κόβονται θα είναι τα σεμινάρια και οι επιμορφώσεις με δίδακτρα που θα πληρώνουμε για να έχουμε το χαρτί ώστε να μας δεχτούν σε μια δουλειά με τις υπάρχουσες, κακές συνθήκες. Δε συμβιβαζόμαστε με την ανασφάλιστη εργασία , τους χαμηλούς μισθούς , την υπερεργασία ή το κυνήγι δουλειάς από πρότζεκτ σε πρότζεκτ. Στηρίζουμε τους εργαζόμενους/άνεργους μηχανικούς στην μάχη που κάνουν για το δικαίωμα όλων σε αξιοπρεπή δουλειά, ενάντια στις αλλαγές στο ΤΕΕ και τον εργασιακό μεσαίωνα στη χώρα, μάχη της οποίας κομμάτι είμαστε κι εμείς!

Την 1η Νοέμβρη, καλείται διακλαδική απεργία στην Αθήνα, η οποία εναντιώνεται σε όλα τα «τυράκια» της κυβέρνησης περί αυξήσεων σε μισθούς και συλλογικών συμβάσεων εργασίας, αλλά και συνολικά στην επίθεση που συμβαίνει στον κόσμο της δουλειάς. Τα σωματεία διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς σύμφωνα με τις σύγχρονες ανάγκες, κατάργηση του υποκατώτατου μισθού και της νομοθετικής ρύθμισης που επιτρέπει ορισμό του κατώτατου μισθού με κρατική παρέμβαση, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της ισχύος των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, επαναφορά μισθών-ημερομισθίων στα επίπεδα των συμβάσεων πριν τη μνημονιακή λαίλαπα και αγώνας για παραπέρα μισθολογικές αυξήσεις, μείωση του χρόνου εργασίας. Επειδή και εμείς θα είμαστε εργαζόμενοι μετά τις σπουδές μας, στηρίζουμε και εμείς την πορεία που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας το στίγμα ότι δε θα ζήσουμε σα δούλοι του 21ου αιώνα.

Παράλληλα με όλα αυτά, είναι ζήτημα του πως θα παλέψουμε για όλες τις ανάγκες μας στο σήμερα, για μόρφωση-δουλειά-ελευθερίες. Το πώς θα σπουδάσουμε, λοιπόν, είναι ένας αγώνας που διαπερνάται από όλα τα επίπεδα της εκπαίδευσης, καθώς η επίθεση γίνεται συντονισμένα. Για αυτόν το λόγο παλεύουμε μέσω του πανεκπαιδευτικού μετώπου, μαζί με τους δασκάλους και τους μαθητές, απαιτώντας την αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία, τις προσλήψεις σε διδακτικό προσωπικό για να μην υπάρχουν κενά, τη συνολική βελτίωση της παρεχόμενης μόρφωσης στο σήμερα, σε όλα τα επίπεδα.


Παλεύουμε ενάντια στο φασισμό, τον εθνικισμό, την πολεμική απειλή!

Με αφορμή την πρόσφατη ανάδειξη του μακεδονικού οι φασίστες έχουν εμφανιστεί πάλι δημόσια στη Θεσσαλονίκη. Εμείς δηλώνουμε ότι δε μας χωρίζει τίποτα με ανθρώπους απτήν άλλη μεριά των συνόρων που αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα , ούτε με ανθρώπους που έχουν ξεριζωθεί απ’ τις χώρες τους εξαιτίας πολέμων στους οποίους η Ελλάδα έχει συμμετάσχει για τα συμφέροντα της κυρίαρχής της τάξης, αλλά ούτε και με άλλους ανθρώπους που περιθωριοποιούνται καθημερινά και υποδεικνύονται σαν αποδιοπομπαίοι τράγοι από τους φασίστες. Δεν πολεμάμε για τα συμφέροντα τους! Να εμποδίσουμε τη μηχανή που γεννά φτώχεια-πολέμους-ανεργία και να παλέψουμε ενάντια στην στρατιωτικοποίηση του λαού. Παλεύουμε ενάντια στον πόλεμο, για τη διεθνιστική αλληλεγγύη των λαών και για να γυρίσουν οι φασίστες στις τρύπες τους. Τασσόμαστε με τη αντιφασιτική Θεσσαλονίκη, του κόσμου της δουλειάς του πολυπολιτισμού και των αγώνων, γι αυτό συμμετέχουμε στην αντιπολεμική-αντιφασιστική-διεθνιστική πορεία στις 30/10, την ημέρα απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τον ΕΛΑΣ.

Διεκδικούμε:

-Δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους/ες. Αγώνας ενάντια στους ταξικούς φραγμούς.
//Άνοιγμα τώρα της πάνω λέσχης. Καμία σκέψη για αντίτιμο. Κανένας έλεγχος πάσο-να καταργηθεί η κάρτα σίτισης. Έξω η εργολαβία από τη λέσχη. Πρόσληψη κι άλλων εργαζομένων με μόνιμη, σταθερή δουλειά.
//Να φροντίσει τώρα το ΑΠΘ ώστε να στεγαστούν δωρεάν και αξιοπρεπώς οι 171 φοιτητές/τριες που έμειναν εκτός εστιών. Να καταργηθεί τώρα το χαράτσι των 100 ευρώ που επιβάλλεται σε όποιον/α παίρνει δωμάτιο στις εστίες! Χτίσιμο νέων εστιών υψηλών προδιαγραφών ώστε να μπορούν να στεγάζονται όσοι-ες έχουν ανάγκη. Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια κράτους-τραπεζιτών. Κανένας άνθρωπος χωρίς ρεύμα-νερό-θέρμανση.
//Να καταργηθούν τα προαπαιτούμενα για τομέα στο παλιό και το νέο πρόγραμμα σπουδών.
//Να επικυρωθούν άμεσα οι μετεγγραφές που έχουν ζητηθεί από το υπουργείο.
//Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη για σημειώσεις και αναλώσιμα. Δωρεάν σημειώσεις από το λογότυπο!
//Πτυχιακή εξεταστική στο 9ο εξάμηνο για όλους-ες.
//Ούτε σκέψη για δίδακτρα, απαγόρευσή τους στα μεταπτυχιακά.
-Όλη η βασική γνώση στο πτυχίο, το πτυχίο μόνη προϋπόθεση για δουλειά. Θέλουμε σπουδές με ποιότητα! Ένα πτυχίο ανά γνωστικό αντικείμενο.
//Άμεσες προσλήψεις σε διδακτικό προσωπικό! Επαναφορά των μαθημάτων που καταργήθηκαν στο 9ο εξάμηνο της ηλεκτρονικής και σε άλλους τομείς. Αγώνας μαζί με τους διδακτορικούς απέναντι στις απλήρωτες και κακοπληρωμένες επικουρίες. Κατάργηση του μνημονιακού ορίου περί προσλήψεων.
//Να ανοίξει άμεσα η Βεργίνα ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις εργασίες μας έχοντας την απαραίτητη υποδομή.
//Ανθρώπινοι όροι φοίτησης. Σπάσιμο των τμημάτων που είναι υπερπλήρη.
//Όχι στις διετείς σχολές κατάρτισης και στην “ανωτατοποίηση” των ΤΕΙ. Ενιαία πανεπιστημιακή εκπαίδευση για όλους-ες. Κανένας κατακερματισμός των αντικειμένων. Καμία μεταφορά γνώσης από το προπτυχιακό στο μεταπτυχιακό. Κάτω ο νόμος Γαβρόγλου και οι κατευθύνσεις της Μπολόνια.
-Γενναία αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για την παιδεία! Ούτε ένα ευρώ για το χρέος και τον πόλεμο. Έξω οι εταιρίες από τις σχολές. Κανένα ιδιωτικοοικονομικό κριτήριο στη λειτουργία των ιδρυμάτων. Φοιτητικός και εργατικός έλεγχος επί του πανεπιστημίου. Διαγραφή του χρέους, έξω απ’ την ΕΕ.
-Δημοκρατία μέσα στις σχολές μας.
//Κάτω το πόρισμα Παρασκευόπουλου. Ελεύθερη πολιτική και πολιτιστική έκφραση στο πανεπιστήμιο. Έξω οι ναρκοπιάτσες από τα πανεπιστήμια. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους/τις τοξικοεξαρτημένους/ες. Συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα στους/στις εργαζόμενους/ες. Άσυλο αγώνων και ελευθεριών και όχι για την παραγωγή έρευνας για τις εταιρίες και το στρατό.
-Αυξήσεις στους μισθούς, μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους/ες, με πλήρη εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα. 5μερο-8ωρο-40ωρο.
//Συλλογική σύμβαση εργασίας με πραγματικές αυξήσεις στον κλάδο μας ΤΩΡΑ! Ανατροπή της σχέσης μισθών-κερδών για να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
//Κανονικές προσλήψεις ΤΩΡΑ! Όχι στη μαύρη, ανασφάλιστη, ελαστική εργασία! Κατάργηση της δουλειάς με μπλοκάκι.
//Κατάργηση των άθλιων εργασιακών σχέσεων, των 8μηνων και των voucher. Κατάργηση όλων των αντεργατικών νομοσχεδίων.
// Να μην εφαρμοστούν οι αλλαγές του ΤΕΕ! Καμία κατάτμηση των μηχανικών σε κλάσεις. Όχι στη μετατροπή του ΤΕΕ σε εξεταστικό κέντρο. Οργάνωση των εργαζόμενων τεχνικών ανεξάρτητα από τη γραφειοκρατία και το ΤΕΕ για να νικήσουμε!
-Πάλη ενάντια στην πολεμική απειλή και προετοιμασία. Διεθνιστική αλληλεγγύη και ειρήνη μεταξύ των λαών, πόλεμος σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-Ελληνική ολιγαρχία. Πάλη για συντριβή των φασιστικών συμμοριών και του ναζισμού.
//Έξω ο στρατό από το πανεπιστήμιο. Δεν ερευνάμε-δε δουλεύουμε-δεν πολεμάμε για το ΝΑΤΟ και τον ελληνικό στρατό. Καμία έδρα του στρατού στο πανεπιστήμιο.
//Κανένας φαντάρος έξω από τα σύνορα. Καμία συμμετοχή της Ελλάδα στην πολεμική μηχανή. Έξω από το ΝΑΤΟ.
//Αλληλεγγύη στους λαούς των Βαλκανίων και της Τουρκίας, στους μετανάστες, οι φασίστες στις τρύπες τους.

Προχωράμε σε:
-Κινητοποίηση στην πάνω λέσχη και σπάσιμο ελέγχου στην κάτω λέσχη την Πέμπτη 18/10.
-Κινητοποίηση στη συνέλευση τμήματος για τα ζητήματα σχολής (Ηλεκτρονική 9ο εξ., ΝΠΣ, elearningκλπ).
-Διήμερη κατάληψη του τμήματος των Ηλεκτρολόγων, την Τετάρτη 17/10 και την Πέμπτη 18/10. Διεκδικούμε να γίνουν όλα τα μαθήματα που κόπηκαν στον τομέα Ηλεκτρονικής, να αλλάξει τώρα η κατάσταση στις εστίες και στη λέσχη. Απαιτούμε αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης εδώ και τώρα  για την παιδεία, για να ικανοποιηθεί το δικαίωμά μας σε μόρφωση χωρίς να αποκλείεται κανένας απ’αυτήν.
-Συντονισμός με κάθε φοιτητικό σύλλογο που κινείται σε αγωνιστική κατεύθυνση. Συντονισμός με όλα τα αγωνιζόμενα κομμάτια του Πανεπιστημίου. Κοινός βηματισμός με το σύλλογο οικοτρόφων φοιτητικών εστιών Θεσ/νίκης.
-Συμμετοχή στην πανεκπαιδευτική πορεία τη Δευτέρα 29/10.
-Συμμετοχή στην αντιπολεμική-αντιφασιστική πορεία την Τρίτη 30/10.
-Συμμετοχή στην εργατική βραδινή πορεία την Πέμπτη 1/11.
-Καλούμε σε συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής για την υλοποίηση της απόφασης του συλλόγου.
-Παρέμβαση του συλλόγου στην Σύγκλητο του Πανεπιστημίου για όλα τα αιτήματά μας, όποτε αυτή οριστεί.