Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛ ΜΗΧ ΟΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛ-ΜΗΧ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ

ΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 22/10           ΩΡΑ: 12:00

ΜΕΡΟΣ: ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΠΘ

Η κατάσταση για τη λέσχη έχει φτάσει στο απροχώρητο. Ο Σύλλογος Φοιτητών Ηλ-Μηχ έχει δράσει επανειλημμένα πάνω στο ζήτημα με την πρυτανεία, το Δ.Σ. της λέσχης και προφανώς τον εργολάβο να αδιαφορούν. Αυτή τη φορά δεν περιμένουμε να μας λύσουν τα προβλήματα, αλλά παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας.  

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

Σ.Φ. ΗΛ-ΜΗΧ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛ-ΜΗΧ ΣΤΟ ΚΑΜΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΡΙΤΗ 20/10, 13:00 στο Καμαράκι του Συλλόγου (απέναντι από τις σκάλες στην πτέρυγα των ηλεκτρολόγων)

Στη συντονιστική επιτροπή εξειδικεύουμε και συνδιαμορφώνουμε την υλοποίηση των δράσεων που αποφάσισε η Γ.Σ.. Κόντρα σε ιεραρχίες, κόντρα στην ανάθεση επιλέγουμε να δίνουμε ζωή στα όργανα του συλλόγου και να ορίζουμε εμείς τις τύχες μας.


Η Σ.Ε. του Συλλόγου θα συζητήσει για: την κινητοποίηση του συλλόγου στην πρυτανεία για τη  λέσχη, για την διεκδίκηση διπλής εξεταστικής, για την εκ νέου μετακίνηση του Συλλόγου στην Ειδομένη, για τη στάση του συλλόγου στο επόμενο τμήμα σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών, τη διοργάνωση πάρτυ του συλλόγου για την οικονομική ενίσχυση της κατάληψης αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, για τη διαγραφή προστίμων του ΟΑΣΘ κ.α.