Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΕΘ! ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΑΞΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ!

 -Για να ανατρέψουμε την πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-Κεφαλαίου.

-Για άλλο φοιτητικό, εργατικό κίνημα, πολιτικά επικίνδυνο, αμεσοδημοκρατικό, της σύγκρουσης και της ρήξης.

-Γιατί όπως δε θα μπουν οι μπάτσοι, έτσι κανένας δε θα περάσει πειθαρχικό ή διαγραφή. Ο νόμος θα ανατραπεί!

-Για να μην καταντήσουν τα πανεπιστήμια άδεια κτήρια, με τηλεκπαίδευση, συνεχείς ταξικούς φραγμούς όπως η ΕΒΕ, εντατικοποιημένα κάτεργα χωρίς εργασιακή προοπτική, με στείρες πληροφορίες.

-Για να δουλεύουμε 5μερο-6ωρο και έτσι να καταργηθεί η ανεργία. Για να έχουμε λεφτά και χρόνο να πάμε διακοπές, να μαθαίνουμε πράγματα, να βλέπουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, να ηρεμούμε.

-Για να σταματήσουν να πεθαίνουν άνθρωποι από αρρώστιες, να έχουμε ασφάλιση για να μπορούμε να πάμε στο νοσοκομείο, να ενισχυθούν τα νοσοκομεία.

-Για να μην πάμε 3 μήνες παραπάνω στο στρατό, για να μη γίνει κανά αστείο με υποχρεωτική στράτευση στα 18 και αναδρομικά κοψίματα αναβολών. Γιατί δεν πεθαίνουμε για τις πολυεθνικές τους!

-Γιατί θέλουμε να μπορούμε να αναπνεύσουμε, να πάμε στο δάσος και στην παραλία, όχι να βρωμάει καμμένα σκουπίδια και να καταστρέφουμε τη σχέση μας με τη φύση.

-Γιατί καμία δεν είναι μόνη!

Στηρίζουμε το μπλοκ της Πρωτοβουλίας Φοιτητ(ρι)ών!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "NA ΕΡΟΥΜΕ ΦΡΡΟΥΜΕΤΑ TA ΠΑΝΩ ΔΕΘ 2021] CIVA C1 όσο κυβέρνηση κεφάλαιο Βαθαίνουν την επίθεσή τους σε παιδεία I υγεία εργασία ελευθερίες περιβάλλον τους ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΜΕ στον δρόμο με ανυποχώρητους μαζικούς ταξικούς αγώνες ΣΑΒΒΑΤΟ 11/9 18:00 ανεξ άρτητη εργατική συγκέντρωση στην ΚΑΜΑΡΑ πρωτοβουλία vιa ΔΕΘ αγώνα φοιτητιριών"
Εσείς, Λεωνίδας Βέργος και Θοδωρής Μαγκλάρας