Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Κινητοποιήσεις Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών



Όλα τα μέτρα εμφανίζονται ως απαραίτητες θυσίες προκειμένου να πάρουμε τις δόσεις των δανείων, που με τη σειρά τους εμφανίζονται ως απαραίτητες για να μπορούν δήθεν να καλυφθούν μισθοί και συντάξεις. Μας εκβιάζουν διαρκώς με τα ελλείμματα και το χρέος, την «ανταγωνιστικότητα». Όμως η φτωχοποίηση μας είναι μεθοδευμένη. Θέλουν να αρπάξουν τον κοινωνικό πλούτο που παράγουμε, με τη μείωση των μισθών, την αύξηση των εισφορών, την καταλήστευση των αποθεματικών.


Τους απαντάμε:

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ – ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΛΟΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

Καλούμε όλους του συναδέλφους να στείλουμε μαζικό μήνυμα ανυπακοής με προειδοποιητική άρνηση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών.

Για να μετατραπεί η μέχρι τώρα αδυναμία πληρωμής του καθένα μας, σε μαζική, συλλογική, οργανωμένη απάντηση. Με μαζικό, αποφασιστικό και πρακτικό τρόπο, να αρνηθούμε να πληρώσουμε την κρίση και το χρέος που μας φόρτωσαν.


Τετάρτη 24/4, 19:00,
ανοιχτή συνέλευση μηχανικών
, στο κτίριο του ΤΕΕ για να οργανώσουμε τη δράση μας μαζί με φορείς του κλάδου που κινούνται σε μια κατεύθυνση κινητοποιήσεων
(Καλεί ήδη και ο Σύλλογος Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος)

Πέμπτη 25/4, 10:00

την ίδια ώρα που συνεδριάζει το ΔΣ του ΕΤΑΑ στην Αθήνα για την αναστολή των αυξήσεων
καλούμε σε δυναμική κινητοποίηση στο κτίριο του ΤΣΜΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη (Ζεύξιδος) για την κατάργηση των ληστρικών αυξήσεων.


ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ - ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥΣ - ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ- ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ KAI ΠΡΟΝΟΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ